Opis forum
Żartujesz?! Kocham Cię!!! Yaoi~! <3 Tak, też uwielbiam. Oglądałaś Junjou Romantica? Chociaż to w sumie shounen-ai. I nowy wychodzi! Sekai-ichi hatsukoi. ^^
Tak, tak, pedały~! *w* Spokojnie, przecież do niczego cię nie zmuszamy. A tak w ogóle, to mówią na mnie GejMen. Miło mi. >P
Śliczną dziewczyną?! >.> Na kogo ty ostatnio patrzyłaś?
GejMen.. Kuzyn zaczął mnie tak nazywać, bo lubię homo chłopców.
A co do ślicznej dziewczyny... koleżanki, które przebierają się ze mną od dziewięciu lat w tej samej szatni, ciągle są niepewne. =.= Kilka miesięcy temu byłam w kinie i słyszałam jak kilku moich znajomych o mnie gadało. "Ej, ON wygląda jak Harry Potter. Nie, a to nie jest Jabczyńska? Nie, to jakiś chłopak. No przecież patrz jak wygląda." I w sumie nie podeszli się zapytać. Ciołki. xD'' Fakt, dopiero niedawno zaczęłam nosić stanik. O.o
Nigdy. Szukałam ich cały dzień. ;]
Ale to ty, Ola, tak? Przecież jesteś ode mnie ładniejsza! //I co ty robisz na kolanach Hidana? O.o//
W sumie to nie moja sprawa, co wy tam robicie? Buahaha. ;P
Przyłączyć do lizania Ciebie? Jakoś nieszczególnie. xD'' Ale do piwa, to pewnie z przyjemnością... ;<
Fajnie by było..
Wiecie, co? Poszłam na tą jebniętą imprezę. Założyłam spodnie i koszule. Chłopak z którym chciałam pogadać, znowu mnie olał. Mam ochotę mu przywalić! >.< Znowu się poryczałam i poszłam wcześniej do domu.. To kiedy pijemy?
Chłopacy już tacy są *.* trzeba być cwaną i umieć ich podejść!Nauczę Ciebie tego I 1 ważna zasada-PRZEZ CHŁOPAKÓW NIGDY NIE POWINNO SIĘ PŁAKAĆ!NIGDY ^^.Kiedy pijemy,kiedyyy?Aki,Danyl?!
Ale ja zawsze płaczę. TT^TT To jest głupie.