Opis forum
Kurde...wpadłam na dziwny pomysł...żeby założyć zespół!Jest tu ktoś utalentowany choć odrobinę muzycznie?xD ja osobiście 'niby umiem' grać na gitarze klasycznej,akustyk też nie stanowi dla mnie problemu.I mhm..śpiewać też 'niby' umiem
Chodzi tu przede wszystkim o zabawę,miłe spędzanie popołudni,wieczorów(może i nocy haha).
Danyl,kurde.Mógłbyś się nauczyć grać wreszcie na gitarze
JAAAAAAAAAA!!! ;] Witam, witam. *lol* Ja również niby gram. Keyboard, gitara, a przede wszystkim wokal. To ostatnie to mój żywioł. Ale wydaje mi się, że wcześniej wspominałam o zespole. ; P Lemitsu, a może grasz, albo znasz kogoś, kto potrafi grać na basie tudzież perkusji? :'3
Ha, i w tym właśnie problem.. A mają już jakiś zespół? Popytałabyś się? Chcemy grać JRocka. ;]
Łee, szkoda. ;/
A gdzie i co chciałabyś grać? Oczywiście nie jako zespół, prawda? Tak dla przyjemności.. To jestem za. Możesz kiedyś do mnie wpaść. Mam elektryka, akustyka, keyboard, mikrofony, więc.. Wszystko czego trzeba, nie? ^^
//I wielki syf w pokoju... =.=//
Ostatnio edytowany przez Kanashii (2011-06-27 08:18:56)
Cięższe brzmienia.. Jak mnie nauczysz śpiewać tych piosenek. Ja mam (niestety) wysoki głos. -.- Ostatnio śpiewałam Journeyman. Mówili, że dobrze, ale.. Boże, tak wysoko. =.=''
To przyłaź do mnie, nie musimy tylko grać, możemy pogadać. ^^ Mnie nauczycielka obecnie przygotowuje do konkursów, a... ona nie lubi rocka. :< Jestem zmuszona raczej do piosenek typu wesela, wolne kawałki lub coś a la Sing Sing. Kami-sama, tasukete.. >.< Ale rozmawiałam z nią, może uda się coś normalnego z... Mówiłam o Iron Maiden, to mi powiedziała, że mam iść do swojego nauczyciela gitary, bo to nie jej klimaty. xD I co ja mam zrobić? Hah.
Nie, pewnie wcale nie jestem lepsza. Uczę się od niedawna. Gitara, hmm, nawet rok nie będzie. I mam lekcje raz w tygodniu (i przystojnego nauczyciela xD'')
a ja uczę się od 2 lat grać na gitarze i cos tam mi wychodzi.Czasami z rytmem mam problem.Ale cała sztuka polega na tym,zeby nauczyć się wszystkich chwytów na pamięć i nauczyć się szybko zmieniać palce na strunach ;] i wtedy jest miodzio.Mi się marzy perkusja...x.x ale nie mam nawet gdzie jej postawić... :c
A w MOKu nie ma? O.o Kupujesz pałeczki i wio do MOKu! ^ ^ Jak wpadniesz do mnie (i ludowiec będzie otwarty) pójdziemy pograć. (: