Opis forum
Cóż tu dużo opowiadać? Indywidualny styl dla każdego. Od jazdy rekreacyjnej po agresywną. Sam staram się jeździć codziennie (tym bardziej teraz, w wakacje). Gdyby ktoś był zainteresowany wspólną jazdą - zapraszam ;D
Hah! Rolki. Oczywiście. Jeżdżę, tylko nie za bardzo wychodzi mi skręcanie i zatrzymywanie się. Mam stracha. Tak samo z rowerem. (A niedawno nagrywałam audycje radiową na temat roweru, jakie to wspaniałe, zdrowe dla organizmu i środowiska i przecież bezpieczne. Jassne..) -.-''
Gniezno, tak?
Dokładnie, hamowanie jest dla mięczaków. Najlepiej to się rzucić gdzieś w krzaki (albo pod koła samochodu). xD'' Ale i tak muszę się nauczyć, choć mam fefra jak nie wiem.. To co, kiedyś się wszyscy umawiamy i jedziemy na rolki? Tylko Hidan podniesie się po traumatycznych... po wypadku. ; P A tak na poważnie, co się stało?
Kto? Co? Jak? Ja się chyba zgubiłam. Co się stało?!
'Załatw' to według Ciebie 'kup mi' czy może 'pożycz'? ^^ Zależy też, który numer buta masz.
Jak nie dostanę zawału po odpowiedzi z geografii i biologii, to pewnie, czemu nie..
A takie pytanie 'na marginesie'. Wy się wszyscy znacie? ^^
Hidan, to jaki masz numer buta? Odpowiedź ''duża noga'' mnie nie usatysfakcjonuje. xD''
Ostatnio edytowany przez Kanashii (2011-06-10 06:21:58)
46?! Duża stopa.. x'D Matko, gdzie ja taki rozmiar znajdę?!