Opis forum
Nie tylko o to chodzi. Bo piłam i przed bierzmowaniem. Nie tylko piwo. Raczej o to, że jestem cholernie "dobrą" córką. Ostatnio gdy skłamałam, poszłam przeprosić tą osobę (miałam doła itd.). -.- To jest męczące, aczkolwiek nie potrafię się temu postawić. Heh.. ;/ I jestem umówiona z Tatą, że nie mam pić. (Bo przytyję. >.<'' Kur*a)
o.O To mnie zatkało w tym momencie bo poczułem się jak jakiś ostatni popapraniec xD
Poza tym tyje się tylko od... wódki, nie? Piwo chyba można .... a z resztą nie pamiętam... Urwał mi się film jak o tym mówili... xD
A Tobie wystarczy silna wola i staniesz się wreszcie złą osobą ;D;D
?! >.> Wybacz, ale się zgubiłam. Rozwalasz mnie. Pewnie skuszę się na alkohol po osiemnastce. Umowa to umowa. ;/ To chyba jedyna rzecz za którą nie lubię Taty, heh. xD
Irka każe mi przekazać, że podobało jej się z wami.
Ale, hmm.. Jeślibym go wcześniej uprzedziła, że wypiję to nie byłoby złe, co? xD''
Ok, ok. ^^ Mówiłam, że piłam, ale wtedy kiedy Tata się na to godził. Jestem starsza i już się ode mnie wymaga więcej, emm, rozsądku. Dlaczego?! W ogóle to nie za bardzo wychodzi mi łamanie zasad. Kuso! Ale jestem nudna. TT^TT