Forum dla wszystkich !

Opis forum

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Gry

Ogłoszenie

Uwaga ! Amin prosi was uzytkownikwo o namietne wysylanie linka do tego forum, aby wchodzilo na nie coraz wiece i wiecej ludzi, z gory dziekuje ;D

• Index
  •  » Gry
  •  » Battlefield Bad Company 2

#1 2011-06-08 13:32:59

Lo'giń

Nowy użytkownik

Punktów :   

Battlefield Bad Company 2

No więc Battlefield o tej grze chyba kazdy slyszal ;D Jeśli nie to krótko opisze : to gra z gatunku FPS, Bad company 2 jest podobny do COD 4 i MW tylko ze większe mapy (ale i tak małe w porównaniu do BF 2142 tam były ogromne:D) o wiele lepsza grafika i bardziej strategiczna ale również chodzi o napierdalanie do wrogów xD W grze multiplayer jest 50 lvl. (osobiscie mam 34 lvl ) Bardzo fajna gra polecam, lecz niestety wysokie wymagania(minimalne wymagania sprzętowe:
Procesor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Pamięć: 2GB
Karta graficzna: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Pamięć karty graficznej: 256MB
Ilość miejsca na dysku: 15GB dla wersji cyfrowej, 10GB dla wersji pudełkowej

(chociaż takiego kompa mieć )
Zajebiście się gra w multi ale najzajebisciej(xD) jak się gra z kimś znajomym ;D Więc jak ktoś chętny to wysyłać zaproszenia w BF na MICHALN lub zapisywac nicki pod wątkiem. Moze jak bedzie nas wielu zalozymy klan ;D

#2 2011-06-08 21:14:52

Danyl

Administrator

Punktów :   

Re: Battlefield Bad Company 2

Tak, wielu na tej stronie xD Em widze, ze nie szczedzisz przeklenst xD Ale nie bfbd2 by mi ruszyl na lapku, ae z niewiadomych przycznyn stara mi zakazala jego uzywania, ale moze jak wyjebia kompa przez okno to moze cos mi pozwoli ;p

• Index
  •  » Gry
  •  » Battlefield Bad Company 2

Stopka forum

RSS